Jul i Horsens bliver noget helt specielt i år, når et 22 meter højt pariserhjul vil lyse op på Torvet. Det bliver endda gratis at få en tur.

Den søde juletid nærmer sig, og i år har vi i Horsens en ekstra stor julegave i vente. I december måned vil byen som sædvanlig summe af julestemning, men i år vil et 22 meter højt pariserhjul indgå som en ekstra del af julekulissen.

En ekstra stor julegave til byen

Mens det skrider fremad med Søndergadeomdannelsen, skal byen selvfølgelig ikke snydes for en festligt december. Derfor skruer Horsens Kommune i år lidt ekstra op for juleindsatsen med mere julestemning og julelys i gaden, og et fint pariserhjul til at hjælpe julehyggen godt på vej. Borgmester Peter Sørensen hilser den nye julegave til byen velkommen:

– Jeg synes, det er alletiders med et højt og flot pariserhjul på Torvet, som kan bidrage til den gode julestemning på Søndergade – ikke mindst i år, hvor der arbejdes på højtryk for at forvandle byens gågade til et endnu mere attraktivt værested for byens borgere og handlende. Og jeg håber, at rigtig mange vil gribe chancen for at få en ekstra oplevelse med sig hjem fra årets julehandel i vores fantastiske by.

Jul i Horsens, også fra oven

Pariserhjulet vil med sine 22 meter byde på en fantastisk udsigt fra toppen, hvor det med en gratis billet bliver muligt at opleve Horsens fra en helt ny vinkel.

Praktisk information

Pariserhjulet åbner fredag d. 30 november kl. 16.00 og er herefter åben alle dage 12.00-18.00 indtil d. 21. dec.

Der vil løbende blive opdateret med info om, hvordan man får fat i de gratis billetter på https://www.facebook.com/events/349921635741602/