Tag din mor, far eller bedsteforældre med til Familiekoncert med HeartBeat i KUBEN lørdag d. 28. september kl. 11.30.

Kan man lave en bas ud af nogle rør og en fluesmækker? Kan man spille på chips? Og hvad er en flaskofon? Det er tid til en skøn familiekoncert, hvor stomp- og performancegruppen HeartBeat åbner dørene til deres magiske univers.

De tre unge, sprælske musikere er sprængfyldt med spilleglæde, og de laver musik på alt andet end gængse instrumenter. Der bliver spillet på hvad som helst. Lige fra kæmpemæssige tønder til små campingkopper, fra plastikdunke til egen krop.

Højenergisk stomp og humoristisk skuespil

HeartBeat har turneret som gruppe siden 2009. Deres forkærlighed for rytmer og begejstring for at spille musik på alt andet end almindelige instrumenter har fået dem til at elske stomp. I deres performance blander de rytmer på skrald med teater. Hvert nummer har sin egen fortælling, ofte helt uden ord. På den måde danner musikken rammen, mens mimikken er historiefortælleren. Det er højenergisk stomp og humoristisk skuespil med et kærligt tvist, der rammer alle aldre.

Koncerten åbner op for stomp-universets mange muligheder; chips bliver spist i takt, dunke bliver brugt som slagtøj, melodier skabes på flasker og rør, fraser fra pophits blandes og bliver til replikker og traditionelle trommestilarter som taiko- og burundi-drumming bliver fremført på tønder og skraldespande.

HeartBeat leverer et uforglemmeligt stompshow, der sprudler af spilleglæde og bobler af begejstring.

Praktisk info

Hvor: KUBEN på Søndergade, Horsens

Hvornår: Lørdag den 28. september 2019 kl. 11.30

Billetpris: Det er ganske gratis

Koncerten med HeartBeat er en forsmag på nogle af alle de skønne musikoplevelser, der venter skoleeleverne i Horsens Kommune til LMS Musikfestivalen den 1.-3. oktober. Koncerten er arrangeret af Horsens Kommunes Kultur & Eventafdeling og Levende Musik i Skolen. Læs mere om LMS Musikfestivalen på www.musikitide.dk.