Familiekoncert med sigøjnerjazz, luftguitar og fortælling for både børn og deres voksne i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus den 17. marts kl. 14.00.

Kan man virkelig spille så hurtigt på guitar, at der springer gnister? og køre så hurtigt i hestevogn, at den brænder? Hvis man skal tro på historien om den omrejsende musikant Django, så kan det sagtens lade sig gøre.

Sigøjnerjazztrioen Papa Kotji spiller for fuld skrue på guitar og en kæmpe balalajka, mens de fortæller den fantastiske historie om den geniale mesterguitarist Django Reinhardt, der kunne spille den mest utrolige musik med kun to fingre til rådighed. Django Reinhardt skabte musik fra 1920’erne og frem til sin død i 1953.

Husk din luftguitar

Django kunne spille så hurtigt, at hans fingre brændte. Og du skal også være med, så husk at medbringe din luftguitar. Men pas nu på du ikke spiller så hurtigt, at dine fingre smelter!

’Django – en sand historie!’ er en musikalsk historie og en rejse ind i den franske ”Swing Manouche” – også kaldet sigøjnerjazz.

Papa Kotji er en stærkt sammentømret trio, der opstod i 2014, men i de sidste 15 år har de tre musikere spillet sammen i mange forskellige konstellationer. De har turneret med deres koncertfortælling om Django i 6 år i Sverige og Danmark. Andreas Ugorskij og Jacob Kolkur deles om rytme- og lead tjansen på guitaren, mens Jesper Lund Jakobsen spiller på en kontrabas balalajka.  I 2018 udgav de LP’en “Macho Drom”, som betyder ‘en herre god rejse’ – kom med på sådan én, når Papa Kotji giver koncert i Egebjerg-Hansted Forsamlingshus.

Familiekoncerter er fantastiske livekoncerter for børn i alderen 4-9 år.

Papa Kotji har turneret med deres koncertfortælling om Django i 6 år i Sverige og Danmark. Foto: Christian Brandt
De praktiske informationer

Hvor: Egebjerg-Hansted Forsamlingshus
Hvornår: Søndag den 17. marts kl. 14.00
Billetpris: 20 kr. pr. person.

Billetter kan købes i forsalg her eller i døren.

Arrangør

Familiekoncerter arrangeres af Kultur og Eventafdelingen, Horsens Kommune, i samarbejde med den selvejende institution LMS (Levende Musik i Skolen).

Hvis du har spørgsmål til koncerterne kan du kontakte Kultur og Eventafdelingen på [email protected] eller 7629 2310.