Onsdag d. 23. januar kl. 19.00 kan du være med til at fejre det kinesiske nytår med et stort show på Horsens Ny Teater. Billetter er gratis.

Flotte farverige dragter, elegant akrobatik, smuk dans, traditionel kinesisk sang og eksotiske instrumenter indtager igen Horsens, når det kinesiske nytår med prompt og pragt, fejres i Horsens Ny Teaters store sal. Hvor det sidste år var hunden, der blev fejret, er det, ifølge den ældgamle kinesiske kalenderform, i år grisens år. Gruppen, der skal optræde i Horsens d. 23. januar er Art Troupe of China Federation of Literary and Art Circles (CFLAC). Publikum kan med sikkerhed forvente et spektakulært show, når truppen, med deres optræden, kombinerer traditionel kinesisk dansestil og fascinerende akrobatiske færdigheder.

CFLAC er en national ikke-statslig organisation, der har til formål at promovere udviklingen og fremgangen af litteratur og kunst i Kina. CFLAC har både en akrobatisk og en dansende gruppe. Begge er prestigefyldte hold i Kina, som har deltaget i mange kulturelle arrangementer og fået tildelt et utal af forskellige præmier.

I år er det grisens år, der skal fejres. Foto: CFLAC
Kinesisk Nytår i Horsens

Kinesisk Nytår er efterhånden blevet en fasttømret tradition i Horsens, og i år er naturligvis ingen undtagelse. Begivenheden er arrangeret af Den Kinesiske Ambassade i samarbejde med Horsens Kommune, hvoraf førstnævnte generøst formidler ensemblets besøg helt fra Kina.

Billetter

Billetterne er gratis og kan bestilles fra d. 9. januar kl. 13.00 på: www.horsensnyteater.dk efter ”først-til-mølle-princippet”. Fra d. 9. januar er det også muligt at hente billetter på Horsens Ny Teater, indenfor deres åbningstid. Man kan maks. bestille 4 billetter pr. person.