FRYGT FÆNGSLET er tilbage i en ny version – Nemesis. Fredag den 12. april 2019 åbnes portene til den frygtindgydende kælder under FÆNGSLET.

Det er din første arbejdsdag på FÆNGSLET – tillykke! Du har vist dig som en god mulig kandidat, men kan du virkelig håndtere presset, der følger med jobbet? Som fængselsbetjent på prøve er det ikke nok med papirerne i orden. Du skal gennem en række øvelser og udfordringer for at vise dig værdig. Dermed skal du bevise, at du kan håndtere både det fysiske og psykiske pres, der følger med dagligdagen i FÆNGSLET.

Venlig hilsen Fængselsinspektøren

FRYGT FÆNGSLET er et horrorbaseret, interaktivt totalteater i kælderen under det tidligere statsfængsel i Horsens. Som gæst bliver du smidt ind midt i en fortælling, hvor du bliver tvunget til at konfrontere din frygt og kæmpe for overlevelse. På vej gennem mørket i kælderen vil du møde kyniske betjente, morderiske indsatte og skrækindjagende monstre.

Få en ekstra skræmmende oplevelse

Den 26. og 27 april kan du prøve den særligt skræmmende version “Djævlens Ånde”. Det er en aften, der er tilegnet folk, som vil have en endnu mere intens og grænseoverskridende oplevelse. Der vil være meget fysisk berøring og generelt er der skruet op for effekterne. Du risikerer at få blod og andre væsker på tøjet, så iklæd dig noget som gerne må blive beskidt. Det er ikke egnet for sarte sjæle eller personer som lider af klaustrofobi. Der er et begrænset antal billetter til “Djævlens Ånde”.

Læs mere om FRYGT FÆNGSLET og køb dit billet på faengslet.dk