Julen byder på massevis af hyggelige aktiviteter, teater og musik i Horsens midtby. Følg med i hele decembers program her på siden.

30. november er kun startskuddet til 24 dage fyldt med juleaktiviteter og julehygge i Horsens midtby. Bare den første weekend d. 1.-2. december kan de handlende komme i julehumør med bl.a. hestevognstur, kreativ workshop i juleKUBEN eller bytorvHORSENS, møde julemanden eller høre koncert med Northern Lights Gospelkor.

I løbet af december kan man også tage en tur med Juletoget eller gratis prøve det 22 meter høje pariserhjul på Torvet ved Vor Frelser Kirke. Børnene kan lave sjovt julepynt til kreative workshops og aflevere en ønskeliste til julemanden. På programmet er også et luciaoptog, show med Pyrus, Gurli Gris eller Paw Patrol, Komediehusets drillenisser, julekoncerter og en masse andet.

Se det samlede program herunder. Så længe lager haves kan du også hente et trykt program i Skøjteudlejningen, ved KUBEN og i nogle forretninger i gågaden.

Vil du hellere hente en pdf som du kan gemme eller printe? Den kan du finde her: Program for Jul i Horsens.pdf

Programmet er med forbehold for rettelser.

Fakta

Jul i Horsens er arangeret i et samarbejde mellem CityHorsens, bytorvHorsens, MÆRK Byen, Horsens Kommune og SpotHorsens.