15. september kan Danmark få EM-revanche over hollænderne, når fodboldkvinderne igen mødes i en testkamp på CASA Arena i Horsens.

Praktisk info

Hvor: CASA Arena
Hvornår: 15. september kl. 18
Billetter: billetsalg.dbu.dk

Hele Danmark blev ramt af fodboldfeber, da det danske kvindelandshold i fodbold kæmpede sig til en sølvmedalje ved det nyligt overståede EM i Holland. Det var netop hollænderne, der med et massivt hjemmepublikum i ryggen, besejrede det danske hold i den afgørende finale. Men allerede d. 15. september har holdet mulighed for at få revanche på dansk grund, når Holland og Danmark mødes i en testkamp på CASA Arena i Horsens.

For landsholdsspiller Sanne Troelsgaard er revanchen for EM-finalen tiltrængt, så der bliver ikke givet ved dørene i opgøret på jysk grund:

– Vi kommer til kampen med en kæmpe gejst, for vi skal vise, at de ikke kan vinde over os på dansk grund. Holland spillede en fantastisk kamp mod os til EM-gruppespillet, men hvis vi spiller op til vores bedste som vi har vist i den her turnering – så kan vi slå dem! Vi skal give dem kamp til stregen og give fansene i Horsens en helt særlig fodboldoplevelse,  fortæller Sanne Troelsgaard, der spillede hele finale-kampen mod Holland.

Vi kommer til kampen med en kæmpe gejst, for vi skal vise, at de ikke kan vinde over os på dansk grund

I Horsens glæder man sig til at lægge græs til testkampen for kvindelandsholdet. Sidste gang Casa Arena dannede hjemmebane for kvindelandsholdet, var før sidste EM i 2013, hvor holdet i en testkamp udkæmpede Rusland med en kæmpesejr. Derfor vækker det gode minder for Horsens borgmester Peter Sørensen, der glæder sig til at kunne tilbyde en fodboldkamp med EM-islæt og masser af stjernestøv.

– Der har gennem den seneste tid været stor og fortjent interesse for og fokus på det danske kvindelandshold og kvindefodbold i det hele taget, og i Horsens har vi gennem årene haft en virkelig stærk tradition for at udvikle talentfulde spillere. Derfor er det helt fantastisk, at vi nu – som de første – får mulighed for at præsentere de danske finalister ved EM. Det er selvfølgelig mit håb, at CASA Arena bliver fyldt, for vores fodboldstjerner fortjener virkelig en kæmpehyldest fra det danske fodboldpublikum, siger Horsens borgmester, Peter Sørensen.

Kampen spilles fredag den 15. september kl. 18.00. Der er allerede godt gang i billetsalget, så skynd dig at sikre dig en billet på billetsalg.dbu.dk, priserne begynder ved 30 kr. for børn.