Minibåde i vandkanten, legende installationer for de mindste og nyt siddeområde ved beachvolleybanen. Lørdag den 5. maj åbner strandparken på Langelinie.

Sommersæsonen er startet tidligt i år på Langelinie. Der er åbnet op for en lang række aktiviteter og oplevelser på det grønne område ved Lystbådehavnen.

Nye og velkendte elementer

Igen i år er det store græsareal på Langelinie omdannet til en sommeroase med aktiviteter og sommerhygge for store og små – og i år med både nye og velkendte elementer.

Henover sommeren er det bl.a. muligt at opleve et nyt siddeområde ved beachvolleybanen inspireret af eksotiske palmeøer, små både til sandleg og orange fendere (kendt fra fiskerbåde) til balanceleg på græsset.

Herudover er det også muligt at genopleve udsigtsplatformen i strandkanten, baner til beachvolley- og petanque, læskærme ved badebroen, de stribede strandsofaer og troldeungerne Julian og Laura.

Trolde Troels er naturligvis også at finde på plænen, men den aldrende Troels har i år valgt at gå på pension, og nyde børnelegen på afstand med stok i hånden i stedet for den velkendte gynge.

I år kan du igen nyde Langelinie fra den stribede strandsofaer. Foto: Hanne Nielsen
Langelinie er hele byens strandpark. Et sted, hvor man mødes på tværs af alder og baggrund – og hvor der er plads til både at gå en tur, spise is, lege i vandkanten, nyde udsigten eller tage en rask omgang beachvolley.

”Erfaringerne fra sidste år viste tydeligt, at Langelinie er hele byens strandpark. Et sted, hvor man mødes på tværs af alder og baggrund – og hvor der er plads til både at gå en tur, spise is, lege i vandkanten, nyde udsigten eller tage en rask omgang beachvolley. Den mangfoldighed vil vi naturligvis gerne støtte endnu meget mere op om”, fortæller Henriette W. Ipsen, projektkoordinator i MÆRK Byen og fortsætter:

”Årets projekt på Langelinie vil derfor byde på et sammensurium af nye og kendte indslag som sammen med et bredtfavnende sommerprogram sikrer en levende strandpark for hele Horsens”.

Se også: Galleri: Åbning af Langelinie

Aktiviteter hele sommeren

Herover sommeren kan du bl.a opleve:
– Verdens mindste Skt. Hans
– Zulu Sommerbio
– Spejdernes tømmerflådeværksted
– Yoga under åben himmel

Se mere om de enkelte arrangementer på facebook.com/maerkbyen.

Det er Horsens Kommune i form af MÆRK Byen-indsatsen, der står bag aktivitetsmulighederne på Langelinie, og en lang række kreative aktører fra både Horsens og omegn har været med til at skabe rammerne på stedet.