Snart er det igen tid til at finde skøjterne frem fra gemmerne, når skøjtebanen på Rådhustorvet åbner for vintersæsonen fredag 22. november kl. 12.00.

Skøjtebanen står til fri afbenyttelse i hele åbningsperioden, og du er meget velkommen til at medbringe dine egne skøjter. Har du ingen skøjter i gemmerne tilbyder skøjteudlejningen både udleje af skøjter og skøjteslibning – derudover kan der købes snacks og varme drikke.

Igen i år er det muligt at låne skøjteudlejningens ”Bobby the Seal” – en sæl, som nye eller utrygge skøjteløbere kan sidde sikkert på og bruge som støtteben.

Åbningstider for skøjteudlejning

Udlejningsbodens åbningstider er: mandag til fredag kl. 12-18 og lørdag-søndag kl. 10-17.
I juleferiens åbningsdage 27.-30. december samt i vinterferien (uge 7) er åbningstiden kl. 10-17.

Prisen for skøjteleje er 40 kroner.

På helligdage holder udlejningsboden lukket, men du er altid velkommen til at bruge skøjtebanen med dine hjembragte skøjter.

Skøjtebanen er afhængig af vejret, så der kan desværre opleves enkelte lukkedage på banen, hvis det f.eks. regner.

Grupper over 12 personer, skal ringe og bestille tid i bodens åbningstid.
Der ydes grupperabat på 50 procent af skøjteleje, hvis gruppe kommer fra privat eller kommunal institution som f.eks. skole, børnehave, SFO eller lignende.

Åbning med discostemning

Fredag 22. november er den officielle åbningsdag for skøjtebanen i denne sæson – og åbningen bliver kickstartet med årets mest svingende skøjtedisco.

Mobildiskotek Organic sørger for boogie-bangers og discolys, når skøjtebanen fra 16-18 bliver omdannet til et discomekka.

Alle er velkomne til at skøjte med. I lighed med tidligere år, fejres dagen desuden med gratis skøjteudlån fra kl. 12-18.