På SpotHorsens kan du finde gode oplevelser og nyheder om kultur i Horsens

SpotHorsens.dk er en kulturportal, hvor du kan få tips til gode oplevelser og få nærværende, levende og relevante nyheder om kultur i Horsens.

Her på siden kan du finde nyheder fra det lokale kulturliv, reportager der inviterer dig med bag kulisserne på kommunens kulturinstitutioner, fotogallerier fra weekendens koncert eller festival og meget mere.

Siden byder også på en kulturkalender, der giver dig et godt overblik over kommende arrangementer i Horsens Kommune. Du kan søge efter genrer eller dato – og blive inspireret til den næste tur med familien, en romantisk aften med kæresten, en hård rock oplevelse med vennerne, eller den der underfundige kunstoplevelse i en af byens baggårde.

Spot Horsens er for hele Horsens. Den er skabt af Kultur og Event afdelingen i Horsens Kommune, men med bidrag fra byens mange kulturinstitutioner og kulturaktører. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har en interessant historie eller et spændende kulturarrangement, som kunne være relevant for SpotHorsens.dk. Derudover vil vi også gerne høre fra dig, hvis du har idé eller forslag til portalen og vores facebook.

Til arrangører

Hvis du er arrangør af en kulturbegivenhed, som du gerne vil have med i vores kulturkalender skal du oprette din begivenhed på www.kultunaut.dk.
SpotHorsens’ kulturkalender trækker dens indhold direkte fra Kultunauts kalender og dækker kulturbegivenheder i Horsens Kommune. Hvis du har en god idé til en historie til SpotHorsens skal du være velkommen til at sende en mail til [email protected].

Information om cookies

Læs om SpotHorsens’ brug af cookies.

Skriv eller ring til

[email protected]

Trine Obbekær
Kultur- og eventafdelingen i Horsens Kommune
Mail: [email protected]