SpotHorsens er kommunens kulturportal, hvor du kan læse om,
hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens.

SpotHorsens.dk er en kulturportal, der har til formål at gøre kulturen endnu mere nærværende, levende og relevant for borgerne i Horsens.

Her på siden vil du fremover kunne finde nyheder fra det lokale kulturliv, reportager der inviterer dig med bag kulisserne på kommunens kulturinstitutioner, fotogallerier fra weekends koncert eller festival og meget mere.

Siden byder også på en kulturkalenderen, der giver dig et godt overblik over kommende arrangementer i Horsens Kommune. Du kan søge efter genrer eller dato – og blive inspireret til den næste tur med familien, en romantisk aften med kæresten, en hård rock oplevelse med vennerne, eller den der underfundige kunstoplevelse i en af byens baggårde.

Spot Horsens er for hele kulturlivet. Den er skabt af Kultur og Event afdelingen i Horsens Kommune, men med bidrag fra byens mange kulturinstitutioner og kulturaktører. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har en interessant historie eller et spændende kulturarrangement, som kunne være relevant for SpotHorsens.dk. Derudover vil vi også gerne høre fra dig, hvis du har ide eller forslag til portalen og vores facebook.

Til arrangører

Hvis du er arrangør af en kulturbegivenhed, som du gerne vil have med i vores kulturkalender skal du oprette din begivenhed på www.kultunaut.dk.
SpotHorsens’ kulturkalender trækker dens indhold direkte fra Kultunauts kalender og dækker kulturbegivenheder i Horsens Kommune. Hvis du har en god idé til en historie til SpotHorsens skal du være velkommen til at sende en mail til [email protected].

Skriv eller ring til

[email protected]

Trine Obbekær
Kultur- og eventafdelingen i Horsens Kommune
Mail: [email protected]

Søren Friang Klougart
Kultur- og eventafdelingen i Horsens Kommune
Tlf: 76292316
Mail: [email protected]