Når popstjernen P!NK giver koncert i Horsens den 7. august, bliver det med et brag af en opvarmnings-fest, som bl.a. byder på gratis koncert med Fallulah.

En verdensstjerne kommer til byen med sin popkaravane onsdag den 7 august, og det skal fejres. Derfor går Søndergade i pink, og byens borgere og de mange koncertgæster inviteres til opvarmningsfest i midtbyen.

Fallulah og glimmer

Området omkring KUBEN fyldes med musik, glimmer, et pink marked, pink balloner, hullahop-show og koncertstemning i tidsrummet mellem kl. 10-18.

I løbet af dagen varmes der op med hele tre gratis koncerter. Den danske popstjerne Fallulah, der er højaktuel med singlen ”Bloodlines”, kigger forbi kl. 15, efterfulgt af de to lokale bands 2reach og Nøia.

Når popstjernen P!NK gæster Horsens d. 7. august, er der fest i hele midtbyen med gratis koncerter med bla. Fallulah.

Først på dagen er der Hullahop show med Miss Mia, hvor store og små efterfølgende kan prøve kræfter med de seje hullahop-tricks. Trænger du til en festlig glimmer make-over står Glimmer Marie klar hele dagen med ansigtsmaling og glitrende makeup.

Derudover er byens 115 medlemmer af CityHorsens pyntet op med pink balloner, og på Pink Marked kan der købes candyfloss, is, rosé og andre lækkerier fra den pink farveskala.

Koncerttoget klar til fest

Som ved koncertbraget til Foo Fighters tidligere på året, står et koncerttog klar til at transportere de mange glade koncertgæster fra banegården op til festlighederne i midtbyen.

Koncerttoget er ganske gratis og kører i pendulfart mellem banegården og Søndergade i tidsrummet mellem kl. 13.00-17.30. Herefter kan koncertgæsterne igen hoppe toget, som mellem kl. 17.30-19.00 kører fra Søndergade og op til indgangen til koncerten på CASA Arena.

Læs mere om arrangementet på www.facebook.com/events/1062068763983848

Program

Kl. 10.00                       Pink Marked åbner: Candyfloss, pink rosé, pink is mm.

Kl. 12.00                       Miss Mia Hullahop show

Kl. 14.00                       Miss Mia Hullahop show

Kl. 15.00 – 15.50            Fallulah: Gratis koncert

Kl. 16.30 – 17.00            2reach: Gratis koncert

Kl. 17.00 – 17.20            Nøia: Gratis koncert

Kl. 12.00 – 18.00            Glimmer Marie: Gratis glimmer make-over

Kl. 18.00                       Dørene til CASA Arena åbnes og warm-up på pladsen begynder

For mere information om selve koncerten se: https://pink.horsensandfriends.dk/

Pink-opvarmningsfest er arrangeret af MÆRK Byen, Horsens Kommunes bylivsindsats, i samarbejde med CityHorsens, KulisseLageret og Horsens & Friends.