Den 30. maj til 1. juni slår FÆNGSLET portene op til tattoofestivalen Prison Ink.

For femte år i træk slår FÆNGSLET dørene op for den internationale tattoo festival Prison Ink, der er den mest succesfulde tatoveringsfestival i Skandinavien. Det sker i Kristi Himmelfartsferien fra d. 30. maj til d. 1. juni, hvor der også vil være et endags motorcykeltræf bag fængselsmurene om lørdagen og amerikanerbiler samme dag.

Rygtet om den særlige tatoveringsfestival i FÆNGSLETs unikke rammer har hurtigt spredt sig til den internationale tattoo-verden, og Prison Ink er i dag Skandinaviens største tattoo convention målt på antal deltagende tatovører. I år deltager intet mindre end 250 tatovører fra alle verdenshjørner – lige fra Sydafrika og USA til Rusland og Asien.

Men Prison Ink handler også om andet end tatoveringer. Henover de tre dage kan du fx opleve livemusik og følge med i højtsvævende skate-konkurrencer. Du kan også se, hvordan professionel street art og graffiti bliver til, når 10 pro graffitti og street artists maler i gården alle tre dage. Og så er der også motorcykler og amerikanerbiler på programmet.

“MC-træffet er et endagstræf for alle motorcyklister, hvor man parkerer sin motorcykel indenfor FÆNGSLETs mure i den store gård og kan nyde en dag med motorcykler, amerikanerbiler og musik på scenen og selvfølgelig masser af tatoveringer”, forklarer Daniel Vous Pedersen, der er en af arrangørerne bag festivalen.

“Kort fortalt bliver Prison Ink et hyggeligt arrangement, hvor man kan mødes med nye og gamle bekendte, det er for alle mennesker og typer,” siger han

Læs meget mere om Prison Ink på faengslet.dk