Snart er det igen tid til at finde skøjterne frem fra gemmerne. Skøjtebanen på Rådhustorvet er åben for dette års vintersæson.

Til og med februar 2019 byder årets skøjtesæson på oplevelser samt velkendte dekorationer af skøjtebanen og Rådhuset.

Rådhusets ruder er atter dekoreret i vintertema. Her kan man bl.a. se massevis af snefnug, smukke isblomster og – krystaller lavet af illustrator Karina Bækkelund.
Den lokale kunstner Jamie Linley har også udsmykket selve skøjtebanen og skøjteudlejningen med de fine vinterdyr, som igen i år har taget ophold i Horsens i ly for den iskolde polarvinter mod nord.

Skøjtebanen på Rådhustorvet

Skøjtebanen står til fri afbenyttelse i hele åbningsperioden, og du er meget velkommen til at medbringe dine egne skøjter. Har du ingen skøjter i gemmerne tilbyder skøjteudlejningen både udleje af skøjter og skøjteslibning – derudover kan der købes snacks og varme drikke.

Som tidligere kan du møde skøjteudlejningens ”Bobby the Seal” – en sæl, som nye eller utrygge skøjteløbere sikkert kan sidde på eller bruge som støtteben. Bobby kan lånes til de helt nye skøjtedebutanter som en ekstra støtte og hjælp på skøjtebanen.

Den lokale kunstner Jamie Linleys fine vinterdyr har igen taget ophold på skøjtebanen i Horsens. Foto: Hanne Nielsen

Udlejningsbodens åbningstider er: Mandag til fredag kl. 12-18 og lørdag-søndag kl. 10-17.
I juleferiens åbningsdage 27.-30. december samt i vinterferien (uge 7) er åbningstiden kl. 10-17.

Foreløbige lukkedage for udlejningsboden er 24.-26. december, 31. december samt 1. januar. Skøjtebanen er afhængig af vejret, så der kan opleves enkelte lukkedage på banen, hvis det f.eks. regner.

Grupper over 12 personer, skal ringe og bestille tid i bodens åbningstid.
Der ydes grupperabat på 50 procent af skøjteleje, hvis gruppe kommer fra privat eller kommunal institution som f.eks. skole, børnehave, SFO eller lignende.

Læs de nyeste opdateringer og info om skøjtebanen på Mærk Byens facebookside: www.facebook.com/maerkbyen