Lørdag d. 1. september koger Horsens midtby over af aktiviteter. Find din næste fritidsaktivitet, oplev gadeidræt, hør lækker musik eller tag til Tegnefest

Lørdag den 1. september er der oplevelser i massevis for både store og små, når Horsens midtby er pakket med arrangementer.

Der er Street Attack på Rådhustorvet, SPORTS & SPARETIME på Søndergade, Wall of Sound pop-up i KUBEN, SPORTIVAL i Vitus Bering parken og Tegnefestival på Horsens Kunstmuseum.

Street Attack – gadeidrætten rykker ud

Kom til streetsports-dag, når DGI og MÆRK Byen i samarbejde med lokale og nationale aktører indenfor gadeidrætten inviterer til Street Attack på Rådhustorvet.

Til Street Attack kan du bl.a. opleve gadeyoga, BMX-workshops, parkour show, freestyle fodbold, skate-show og meget mere, mens en DJ dagen igennem sørger for den rette stemning.

Street Attack afholdes i samarbejde med en lang række lokale aktører, bl.a. Dansefabrikken, Horsens Ungdomsskole, Skateboardklubben Knæk og Bræk, Horsens Parkour Klub, BMX´ere og Gadeyogastyrelsen.

Street Attack afholdes kl. 11-14 på Rådhustorvet.

Du kan møde og prøve flere forskellige fritidsaktiviteter til SPORTS & SPARETIME i Søndergade lørdag fra kl. 10.
SPORTS & SPARETIME – foreningsdag på Søndergade

Foreningslivet i Horsens er også tilstede lørdag den 1. september, når foreninger og klubber fra Horsens Kommunes mangfoldige foreningsliv folder sig ud på Søndergade. Det er Horsens Kommune Fritidsafdeling som i samarbejde med Sport Horsens afholder SPORTS & SPARETIME på Søndergade.

I løbet af dagen kan du møde et bredt udsnit af kommunens foreninger, og få inspiration til et spændende og aktivt fritidsliv. Oplev alt fra tennis og cykling til dans, musik og spejdere.

Programmet begynder kl. 10.

SPORTIVAL i Vitus Bering parken

SPORTIVAL er en endagsfestival for alle aldre, nationaliteter og køn, hvor samvær, sundhed og bæredygtighed er i fokus. I parken kan du møde helseeksperter og -entusiaster, der kommer med oplæg og aktiviteter, hvor der er fokus på en sund livsstil og fællesskab. Festivalen er bl.a. arrangeret af Ungerådet i Horsens.

Det hele foregår lørdag d. 1 september kl. 10.00-16.00 i Vitus Bering parken. Se mere på festivalens facebook-event.

Wall of Sound warm-up i KUBEN

Horsens nye festival, Wall of Sound, fyrer i samarbejde med MÆRK Byen op for festivalstemningen i midtbyen med festival-chill og teaser-koncert.

Det århusianske band Bogfinkevej giver en forsmag på den kommende festival, når de giver en mini-koncert i KUBEN. Koncerten efterfølges af sprøde toner fra den lokale DJ Kunkyfuntkid.

Wall of Sound er i KUBEN fra kl. 10-14.

Tegnefestival og store tegnedag på Horsens Kunstmuseum

I denne uge løber årets Tegnefestival af stabelen og især lørdag d. 1. september kan man være med når festivalen holder STORE TEGNEDAG for hele familien på Horsens Kunstmuseum. Dagen byder på et hav af forskellige aktiviteter og workshops (fra 8+): Der kan tegnes på et utal af måder – herunder kan der tegnes på bananer, med ståltråd, med akvarel eller du kan prøve at bygge din egen 3D character i Minecraft VR. Desuden kan du møde nogle seje tegnere og kunstnere fra både Danmark og udlandet. Måske kender du Lakserytteren alias Rasmus Kolbe fra Snapchat eller Instagram? Andre gæster tæller den verdenskendte Marvel- og DC Comics-tegner Barry Kitson, produktdesigner Søren Essendrop, storyteller Thomas Howalt – samt kunstnerne fra En Hemmelig Klub.

Se hele Tegnefestivalens program