Det danske band Turboweekend skal spille koncert i Horsens i maj, men flytter koncerten fra d. 4. til d. 25. maj. Den bliver dermed bandets sidste.

I begyndelsen af februar meldte Turboweekend ud, at deres kommende turné bliver deres sidste og bandet siger farvel. Kort efter modtog arrangørerne en ny besked fra bandet:

Kære Horsens

Vi bliver desværre nødt til at flytte vores koncert på Horsens Ny Teater, arrangeret sammen med KulisseLageret.

Vi beklager evt. gener det måtte have for vores fans, men vi vil ikke aflyse vores show i Horsens og glæder os således til at fyre den af sammen med jer d. 25 Maj i stedet.

KH

Turboweekend

Sidste koncert i Horsens

Den nye dato d. 25. maj betyder, at koncerten i Horsens bliver den sidste koncert på turnéen og dermed også Turboweekends sidste indendørskoncert.

At Turboweekend runder deres sidste turné af i Horsens er måske meget passende. Horsens-historikken med bandet går nemlig helt tilbage til deres første turné i efteråret 2007, hvor de gæstede KulisseLageret. Singlerne fra dengang, ”WashOut” og ”Into You”, banede vejen for en af de mest spændende band-karrierer i landet i seneste årti. Siden da er det gået slag i slag, og bandet har markeret sig som et af de stærkeste musikalske aktører inden for krydsfeltet med popmusikken, indie-rocken og electro-scenen.

Relationen til Horsens har været intakt hele vejen igennem. Bl.a. gav Turboweekend den første offentlige koncert i Snedkeriet på FÆNGSLET på Spil Dansk Dagen i 2012, i 2013 var de hovednavn på Display Festival og senest gav de koncert på Horsens Ny Teater i 2015 i samarbejde med KulisseLageret.

Det er således en vemodig men også ærefuld tjans at lægge scene til den sidste indendørskoncert med bandet, men KulisseLageret og Horsens Ny Teater lover at runde af med en kæmpe fest.

Har du allerede købt billet til den første dato?

Alle dem, der har købt billet til d. 4. maj har fået direkte besked. Supplerende info kan findes på hjemmesiderne for Horsens Ny Teatret og KulisseLageret, hvor du også stadigvæk kan nå at købe billetter til koncerten d. 25. maj.

Koncerten finder sted på Horsens Ny Teater, men arrangeres i samarbejde med KulisseLageret