Horsens & Friends er stolte af at kunne præsentere et af verdens største rockbands, når Foo Fighters til sommer gæster Fængslet i Horsens.

Den 25. juni vender det eftertragtede amerikanske rockband tilbage til Danmark. Med den karismatiske sanger og guitarist Dave Grohl i spidsen er Foo Fighters klar til at give en opvisning i rendyrket rock’n’roll. Og det slutter ikke her. Det bliver nemlig en rockaften udover det sædvanlige. Før Foo Fighters kan du nemlig opleve fantastiske The Minds of 99. Et band som i løbet af de seneste par år har vokset sig kæmpestort og som altid leverer højenergiske og medrivende koncerter.

Udover The Minds of 99 er det britiske rockband Frank Carter & The Rattlesnakes også føjet til plakaten. Hvis du endnu ikke har oplevet Frank Carter og Co. live, kan du godt begynde at glæde dig. Frank Carter er en fantastisk frontfigur med en energi og publikumstække man sjældent ser. Bandet har allerede etableret sig som et meget populært navn blandt danske rockfans med overbevisende koncerter på både Roskilde Festival, Smukfest og Copenhell.

Det er mere end 20 år siden, at Foo Fighters udgav deres debutalbum, og siden har Foo Fighters etableret sig som en af rockens absolutte sværvægtere. Bandets enorme bagkatalog har indbragt 11 Grammys, 4 Brit Awards og solgt mere end 25 millioner albums. Også live er bandet i en kategori for sig selv. Deres koncerter er højenergiske og hårdtpumpede opvisninger i rock’n’roll og med et så imponerende bagkatalog er der lagt op til en fantastisk aften i rockens tegn.

Vi glæder os til en fantastisk aften i Fængslet d. 25. juni når Frank Carter & The Rattlesnakes, The Minds of 99 og Foo Fighters kommer til Horsens.

Læs meget mere om koncerten og køb din billet på horsensandfriends.dk