D. 15. marts kan SpotHorsens officielt fejre 1. års fødselsdag. I den anledning har vi kun ét ønske, og det er din hjælp til at gøre SpotHorsens bedre.

Der er sket meget for SpotHorsens siden hjemmesiden og SpotHorsens’ facebookside blev lanceret 15. marts 2017.

Vi arbejder hele tiden på at gøre SpotHorsens bedre, men i denne festlige anledning vil vi også rigtigt gerne høre din mening om, hvordan vi kan gøre DIN oplevelse på SpotHorsens endnu bedre. Hjælp os ved at besvare vores korte spørgeskema. Det tager fem minutter, og du kan vinde kulturoplevelser.

Besvar spørgeskemaet

Vind kulturoplevelser

Når SpotHorsens holder fødselsdag, så giver vi gaver væk. Derfor kan du ved at udfylde vores korte spørgeskema være med i konkurrencen om billetter til kulturoplevelser i Horsens.

Frygt Fængslet

Vi har været så heldige at få fingre i to billetter til forårsudgaven af Frygt Fængslet, der er horror-baseret interaktivt totalteater. Det  kommer ikke til at være påskeliljer og fuglefløjt, der præger stemningen, når FÆNGSLET sammen med Dystopia Entertainment omdanner kælderen til et haunted house.

Det er muligt at vinde to billetter til fredag d. 13. april kl. 21.oo. (min alder er 13. år)

Hr. Skægs store skoleshow

Anderledes hyggeligt bliver det, når Hr. Skæg besøger Horsens Ny Teater med sit store skoleshow. Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange undersøger Hr. Skæg om det er spild af tid at gå i skole, og om man overhovedet kan vide alt, hvad der er værd at vide.

Det er muligt at vinde to billetter til lørdag d. 12. maj. kl. 14.00.

Ida Nielsen og band

Ida Nielsen er verdensstjernen Prince’s tidligere bassist og d. 13. april besøger hun KulisseLageret.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og efterårstur, der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hendes musik beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae – og selvfølgelig masser af bas.

Det er muligt at vinde to billetter til koncerten på KulisseLageret d. 13. april kl. 22.00.

Udfyld spørgeskemaet herunder for at deltage i konkurrencen om billetter.

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback