Den 2. og 3. august inviterer MÆRK Byen i samarbejde med ZULU Sommerbio til film under åben himmel, når udendørsbiografen indtager Langelinie.

Praktisk info

Hvad: ZULU sommerbio
Hvornår: 2.-3. august. Filmen begynder omkring kl. 21.30, men der er mulighed for hygge inden filmen. Fredag står den nye Wall of Sound musikfestival for musikalsk opvarmning til filmen.
Hvor: Langelinie ved Lystbådhavnen i Horsens.

Arrangementet er gratis

Når tusmørket sænker sig over Langelinie i starten af august, er det ikke blot afskeden med endnu en god sommerdag – det er også starten på en helt særlig filmoplevelse på det grønne område ved lystbådehavnen.

På to udvalgte sommerdage i august kan horsensianerne nemlig opleve udendørsbiograf i den helt store skala, når MÆRK Byen i samarbejde med ZULU Sommerbio præsenterer filmhygge under åben himmel på Langelinie.

Popcorn, picnictæpper og vandkig

Henover sensommeren præsenterer ZULU Sommerbio gratis udendørsfilm i udvalgte byer over hele landet – og traditionen tro vil der også i Horsens være lagt op til den helt store filmhygge med popcorn, picnictæpper og kig til vandet, når sommerbiografen indtager Langelinie torsdag den 2. og fredag den 3. august.

På årets filmprogram er nogle af de seneste års bedste film. I Horsens er det ”The Big Sick”, en Oscar-nomineret romantisk komedie fra 2017, og ”Dan Dream”, en komedie af Klovn-skaberne Casper Christensen og Frank Hvam, som er på programmet.

”Det bliver en helt speciel oplevelse, når ZULU Sommerbio indtager Langelinie til august – og vi glæder os utrolig meget til, at se folk indtage området med popcorn, picnickurv og medbragte tæpper, mens filmhyggen spreder sig. Og når det ovenikøbet er med vandet som baggrund – noget man ikke oplever mange steder – så kan det kun blive en dejlig sommeraften på Langelinie”, fortæller Henriette W. Ipsen, projektkoordinator ved MÆRK Byen, Horsens Kommune.

Wall of Sound varmer op

Fredag den 3. august får sommerhyggen et ekstra nøk opad, når den lokale festival Wall of Sound varmer op til ZULU Sommerbio med live-musik og DJ på Langelinie. Musikken sættes i gang før filmen, så du for alvor kan komme i sommerstemning inden mørket sænker sig, og filmen lyser op på det store lærred.

Endeligt program for opvarmningen offentliggøres på MÆRK Byens facebookside.

Fakta

ZULU Sommerbio viser gratis storfilm under åben himmel, hvor du både kan nyde medbragt mad og drikke eller forsyne dig i nogle af opstillede boder. ZULU Sommerbio afholdes på Langelinie torsdag den 2. og fredag den 3. august. I løbet af sommeren vises der også film i bl.a. Aalborg, Silkeborg, Herning, Aarhus og København.

ZULU Sommerbio præsenteres i samarbejde med MÆRK Byen, Horsens Kommunes bylivsindsats, som sommeren igennem præsenterer aktiviteter på Langelinie, heriblandt udendørsyoga, børneaktiviteter, workshops og meget mere.

Wall of Sound-opvarmningen præsenteres i samarbejde med KulisseLageret.